Az ACSI európai regionális irodája Európa-szerte és azon túl is keresztyén oktatási intézmények sokaságát szolgálja, és több országban partneri kapcsolatban áll nemzeti szintű iskolaszövetségekkel/szervezetekkel. Jelenleg több mint 300 tagiskola részesül különféle szolgáltatásainkban, mint pl. konferenciák, továbbképzések, nemzetközi együttműködési lehetőségek.  Tagintézményeink sajátossága, hogy szilárd bibliai alapokon állva igyekeznek hatással lenni a tanulókra és tágabb környezetükre.  A mi szerepünk, hogy támogatást nyújtsunk ebben az intézményvezetőknek és pedagógusoknak. Az Ön intézménye is része lehet hálózatunknak, ha tagságra jelentkezik. 

320px Europe on the globeAz ACSI Európa a keresztyén oktatási intézményeket és pedagógusokat szolgálja Európában és Közép-Ázsiában. A NEMZETI KERESZTYÉN ISKOLÁK azok az intézmények, amelyek saját országuk állampolgárainak biztosítanak oktatást országuk törvényi elvárásainak megfelelően, elsősorban az ország hivatalos nyelvén oktatva, bár vannak közöttük két tannyelvű, illetve nemzetiségi nyelven oktató intézmények is. 

Sok tagintézményünk van Franciaországban, Magyarországon és Romániában, valamint partneri kapcsolatban állunk német és holland iskolaszövetségekkel is. Saját nyelvű szolgáltatásokat biztosítunk cseh, szlovák és lengyel intézményeknek is. Angol nyelvű szolgáltatásainkat bármely ország keresztyén oktatási intézményéből igénybe vehetik az angolul beszélő kollégák. Korlátozott lehetőségünk van orosz nyelvű szolgáltatások nyújtására. 

A nemzetközi iskolák olyan intézmények, amelyek diáksága nagyobb részt az adott országban élő külföldi állampolgárok gyermekeiből áll, és amerikai tanterv szerint, angol nyelven oktatnak. Ők közvetlenül az ACSI globális központjához tartoznak, ám szintén igénybe vehetik angol nyelvű szolgáltatásainkat. 

Folyamatosan bővül azoknak a szervezeteknek, szövetségeknek a köre, amelyekkel együttműködés vagy partnerség jött létre. Az együttműködés különböző szintjei lehetségesek, az ACSI tagságtól kezdve a közös rendezvények szervezésén át az írásos partnerségi megállapodásig, amely szintén különböző területeket érinthet.  Amennyiben az Ön szervezete/szövetsége érdeklődik a partnerségi szerződés lehetősége iránt, keressen minket bizalommal.

Jelenleg a következő szervezetekkel van írásos partneri megállapodásunk: