Szakmai rendezvények 2020-ban

Az ACSI Europe felméri a tagiskolák igényeit annak érdekében, hogy a következő évre a lehető leghatékonyabb szolgáltatásokat és eseményeket biztosítsák.

További információ itt. (angolul)

 

consultation

Lesznek olyan események, szakmai rendezvények a közelében, amelyeken előnyös lehet az ACSI hozzájárulása vagy részvétele? Vannak-e olyan speciális szükségletei intézményének, amelyekben segíthetünk? Szívesen szervezne más, környékbeli iskolákkal együttműködve szakmai napot/képzést? Kérjük, töltse ki igényfelmérő űrlapunkat! Ez mindössze két percet vesz igénybe. Az érdeklődőket megkeressük további egyeztetés céljából.

 

Az ACSI Europe  partner szervezeteivel közösen szervezett programjai (kísérje figyelemmel ezt a listát, mert újabb események megszervezése esetén bővítjük!): 

 

 

 

 


 

 

Események

Az éves hallgatói vezetői konferencia lehetőséget ad az iskolájának két részvételi időpontra. Csatlakozzon hozzánk Vajta-ban a hallgatói vezetõ csapattal, ahol a bibliai vezetésre és a gyakorlatra... több...

 

 
 

Nemrég hozzáadott cikkek

ACSI HÍRLEVÉL – 2020. nyár

Az ACSI Európa munkatársai igyekeznek megtalálni a módot arra, hogy a jelenlegi helyzetben is támogassák a keresztyén oktatási intézmények fejlődését. Ezúttal két lehetőségre hívjuk fel figyelmüket ...

Irodánk működése a Covid-19 járvány idején

Az ACSI Europe csapata különleges üzenete és támogatása a Covid-19 járvány idején. Bár irodánk épülete zárva tart, otthonunkból igyekszünk a lehetőségekhez mérten folytatni szolgálatunkat. Keressenek minket bátran, ha bármilyen módon segíthetjük munkájukat, vagy imakérést szeretnének megosztani velünk!

Szakmai rendezvények - 2020

szerda 1 január 2020