Institutul de vară ACSI – 15-19 august, 2016, BUDAPEST

Programe internaționale de instruire pentru dascălii de la nivelul preșcolar și școlar. Sunt disponibile fonduri europene Erasmus+ pentru școlile din țările europene!

Institutul de vară ACSI – 15-19 august, 2016, BUDAPEST

Fonduri europene Erasmus+ pot fi accesate pentru acoperirea în întregime a costurilor programului și taxei cursurilor de instruire, inclusiv masă, cazare și cheltuieli de călătorie!

înregistrarea online - până la 30 iunie

Termenul limită de trimitere a aplicațiilor pentru fondurile Erasmus este 2 februarie 2016!  ACSI vă poate asista în procesul de întocmire a aplicației, dar vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil contactând-o pe Agi Jordanidisz (TRIMITE EMAIL)

Institutul de vară ACSI se va desfășura în limba engleză. (Grupurile pot aduce un translator).

Cursurile se întind pe durata a 30 ore de instruire (6 ore pe zi, de la 9:00 la 15:00). Metoda de instruire este interactivă și bazată pe proiect. Finalitatea cursului este un capitol-bazat-pe-proiect care este aplicabil la nivel școlar și preșcolar. Oferim 2 cursuri simultane.

Subiectele principale ale cursurilor:

Cursul 1: Educația pentru formarea deprinderilor secolului 21 în școlile creștine

   1. Contextul și deprinderile specifice secolului 21 
   2.  Inovația perturbatoare (Disruptive Innovation) în educație 

   3.  Modele de învățare îmbinate 
   4.  Învățarea bazată pe proiect (ÎBP)
   5.  Elaborarea unui capitol bazat pe ÎBP 

 

Vă rugăm să ne comunicați cât mai curând posibil despre interesul vostru în aceste cursuri contactând-o pe Agi Jordanidisz (TRIMITE EMAIL). 

Ne bucurăm să vă ajutăm și să vă răspundem la întrebări!

 

 

 

 

Evenimente

Conferința Internațională de Leadership Educațional adună lideri de școli creștine din întreaga Europă și dincolo de ea, pentru a dezvolta colaborare strategică și inspirație reciprocă. Tema acestui... more...

 

 
 

Articole adăugate recent

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

Invitație IELC 2021

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program.

Institutul de vară ACSI – 15-19 august, 2016, BUDAPEST

luni 15 august 2016