Conferința regională ACSI - 25 martie 2017, Devadeva laci

Acesta este un eveniment desfășurat pe durata unei zile și se adresează dascălilor și directorilor. Invităm cu drag dascăli și directori vorbitori de limba română sau engleză.

Tema conferinței: “Educația creștină în secolul XXI

Cost: 35 lei pentru membrii, 40 lei pentru cei care nu sunt membrii

Locația: 

Biserica Baptistă Sfânta Treime
Str. M. Kogălniceanu nr. 14
330094 Deva, Romania

On-line Formular de înregistrare - închis

Conferința regională ACSI – 25 martie 2017, Deva

9:00 – 9:30 Sosire și înregistrare

9:30 – 10:15 Deschiderea conferinței și saluturi

10:15 – 11:30 Sesiunea plenară I – Deprinderi necesare pentru a avea succes – dr. Dan Bishop

Care sunt câteva deprinderi importante necesare pentru a avea success în zilele noastre? (gândire critică, comunicare, abilitatea de a lucra cu alții, producerea unei schimbări)

11:30 – 12:00 Pauză de cafea

12:00 – 13:15 Seminarii

1. Seminar  – Trebuie să ne îndeplinim mai bine chemarea – dr. Dan Bishop

Acest seminar are scopul de a ne ajuta să trecem în revistă câteva domenii în care niciodată nu trebuie să fim mediocri, dacă dorim ca elevii noștri să aibă succes.

2. Seminar  – Aspecte legale privind activitatea unităților școlare – Ionuț Nistor

3. Seminar  – Inspecția școlară / integrarea biblică / caracter – prof. insp. Cioară Dana

4. Seminar  – ……………….. – Liz Rauca

5. Seminar  - Profesorul creștin, o cetate de refugiu pentru elevii săiprof. Alina Burcă, prof. Dorina Popa, prof. Varvara Daniela

Suntem urmăriți, apăsați, amenințați de poveri fiecare. Sunt atâția ,,ucigași de …” în viața noastră, care ne urmăresc, așa că ar fi bine să avem o ,,cetate de scăpare”. Elevii noștri au nevoie de astfel de cetăți. Cum să facem să dărâmăm zidurile de piatră ale inimilor noastre, pentru a găsi loc de refugiu elevii noștri?

6. Seminar  – Redefinind eșecul și succesul” – Ema Căprar

Este o binecuvântare să înțelegi evenimentele care te întâmpină în fiecare zi. Este un mare câștig să-ți poți modela emoțiile și să le apreciezi pe ale celor din jurul tău. Ca dascăli lucrăm în primul rând cu oameni. Unul dintre cele mai importante ingrediente ale succesului este să te pricepi la oameni și să evaluezi corect eșecul. În acest seminar vom înțelege care este rolul inteligenței emoționale în abordarea eșecului și a succesului. 

7. Seminar  - 21st Century Classroom Practices – Laci Demeter

În acest seminar vom analiza modul în care strategiile noastre de predare ar trebui să reflecte nevoile specifice secolului XXI pe care le au elevii noștri.

13:15 – 14:30 Prânz / Părtășie / Standul cu cărți

14:30 – 15:45 Sesiunea plenară II – The 21st Century Calling of the Christian Teacher – Laci Demeter

15.45 – 16.00 Închiderea conferinței

 

 

 

 

Evenimente

Conferința Internațională de Leadership Educațional adună lideri de școli creștine din întreaga Europă și dincolo de ea, pentru a dezvolta colaborare strategică și inspirație reciprocă. Tema acestui... more...

 

 
 

Articole adăugate recent

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

Invitație IELC 2021

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program.

Conferința regională ACSI - 25 martie 2017, Deva

sâmbătă 25 martie 2017