Nemzetközi online imaközösség

Az ACSI sokféle szolgáltatást kínál az online térben, de úgy gondoljuk, a legértékesebb közös tevékenységünk az imádság. Imádkozunk önökért, és reméljük, hogy közösségeikben és családjukban önök is imádkoznak másokért. Együtt is az Úr elé járulhatunk, és könyöröghetünk hozzá, hogy ezekben a nehéz időkben is legyen ott a szívünkben és vonjon közelebb magához egyenként és nemzetként is.

Kérjük az Úr vezetését, hogy munkánkat az Ő dicsőségére és az Ő Országa épülésére végezhessük. A keresztyén oktatás most fontosabb, mint valaha, mert az embereknek szükségük van az igazság megismerésére, és arra a reménységre, amely csak Krisztusban lelhető meg.

Ahogy Pál apostol emlékeztet minket a Róma 12-ben, mindannyian egy test tagjai vagyunk. Bár különböző ajándékaink vannak, Ő arra hív minket, hogy együtt szolgáljunk és támogassuk egymást. Az imádság ennek igen fontos része, ezért kiemelt helyet akarunk adni neki az életünkben.

Az ACSI Európa hívja a keresztyén intézmények vezetőit és pedagógusait, hogy csatlakozzanak online imaközösségünkhöz. Imádkozzunk egymásért, pedagógusainkért, diákjainkért, és az egyes országok és intézmények konkrét szükségleteiért!

Ima-alkalmaink rövid áhítattal kezdődnek, majd kisebb csoportokban imádkozunk együtt.

Az ima-alkalmakra a Zoom-on kerül sor.

A Zoom-meeting adatai és linkje:

Topic: ACSI Europe Zoom Prayer Meeting
Time: 13:00 Budapest (Central Europe Time)

https://us02web.zoom.us/j/81467116795?pwd=QklTTnhEQ1FUYVpGdmhDc0FXaUdQZz09

Meeting ID: 814 6711 6795  //  Passcode: 765747

PPT for Prayer Schedule 2020

 

Imaközösség időpontjai 2020-ban:

  • November 12, csütörtök, 13:00 (közép-európai idő szerint)
  • December 10, csütörtök, 13:00

2021-ben is folytatjuk!

pray for your children