Nemzetközi Intézményvezetői Konferencia, 2019.

február 27 - március 2. Magyarország

IELC Banner2b2019-ben rendezzük harmadik Nemzetközi Intézményvezetői Konferenciánkat. Regisztráció 2018. május 1-től.

Az ACSI NEMZETKÖZI INTÉZMÉNYVEZETŐI KONFERENCIÁJA az intézményvezetők részéről egyre inkább kifejezett igényére válaszolva került megszervezésre, hogy más európai keresztyén iskolákkal aktív, határokon átívelő együttműködés jöhessen létre. Első ilyen konferenciánkat 2015-ben, a másodikat 2017-ben rendeztük meg. Mindkét alkalommal mintegy 190 résztvevő érkezett 21 országból. Nagy áldás számunkra, hogy együtt munkálkodhatunk a minőségi keresztyén oktatásért Európában.  A 2017-es konferencia beszámolója: 2017 Conference Report

A konferencia témája:  "Az intézményi partnerkapcsolatok hatásfokozó ereje"

 

arrows 147752 640

Regisztráció szállás igénylése esetén 2018. december 10-ig.

 

Szállást nem igénylő résztvevők január 15-ig jelentkezhetnek. 

 ielc2017

Helyszín:

Danubius Hotel Flamenco, Budapest, Hungary
Address: 3-7. Tas vezér utca, 1113 Budapest
Website: https://www.danubiushotels.com/en/


Célok:

 • a keresztyén oktatás közös, globális jövőképének alakítása
 • a közösségépítés elősegítése a keresztyén intézmények vezetői között
 • partnerintézményi kapcsolatok kialakításának előmozdításal
 • a vezetői képességek erősítése plenáris előadások és szemináriumok ált

 

Tudnivalók:

 • 4 fő előadónk lesz különböző régiókból
 • A szemináriumokat keresztyén oktatás területén tapasztalt és képzett szakemberek tartják
 • A program része az intézmények közötti kapcsolatépítés. Minden intézménynek lehetősége lesz arra, hogy az általunk biztosított kiállító asztalokon tájékoztató anyagait bemutassa, és kapcsolatfelvételt, illetve partnerséget kezdeményezzen más intézményekkel.  
 • Előzetes tájékozódás céljából a 2017-es konferencia programot itt találják: Conference Booklet EN.pdf
 • A konferencia díjak tartalmazzák a plenáris előadások szinkrontolmácsolását több nyelvre (magyar, román, cseh/szlovák, lengyel). Ha nem beszél angolul, akkor saját fordítót kell biztosítania az iskolai interakciós időkre és workshopokra.

 

Programtervezet angol nyelven: https://acsieurope.org/cms/public/downloads/BYe-Q/2019_IELC_Draft-2.pdf

 

Szemináriumok csütörtök és péntek délután:

 • Európa különböző országaiból érkező kollégák tartják
 • Ha szeminárium tartását vállalná, 2018. május 1-től jelezheti felénk a tervezett témakör megadásával. 
 • We are now receiving workshop submissions HERE.

 

Intézmények közötti kapcsolatépítés lehetősége:

 • FONTOS:  Kiállító asztalt a regisztrációt követően kapott e-mailben található linkre kattintva foglalhat. Az egyes napokon maximum 40 kiállító asztalt tudunk biztosítani. 
 • A kiállító asztalokon különféle formában mutathatja be intézményét: laptopról lejátszhat bemutatkozó kisfilmet, PowerPoint prezentációt, vagy kihelyezhet brosúrákat, tájékoztató anyagokat, amelyekből az érdeklődők megtudhatják, miért lehet érdemes együttműködésre lépni intézményével. 
 • Kérjük, a konferenciát megelőzően kezdjen el gondolkodni azon, milyen területeken tudnának más országbeli intézményekkel együttműködni pedagógusaik és diákjaik kölcsönös előnyére. 
 • A konferencia kezdetéig be kell nyújtani az intézményi bemutatkozó űrlapot (School Profile Form) is ahhoz, hogy intézménye bekerüljön a partnerintézmény-kereső adatbázisba. 

 

Konferencia díjak: 

 

Nem tagintézmények

Tagintézmények a nyugati régióban

Tagintézmények a keleti régióban (HU, RO, CZ, PL, SK, UA, stb.)

Szállás nélkül (ebéd+vacsorával)

300 EUR / fő

240 EUR / fő

165 EUR* / fő

Tejes ellátással kétágyas szobában

420 EUR / fő

275 EUR / házastárs

360 EUR / fő

275 EUR / házastárs

290 EUR* / fő

270 EUR* /fő háromágyas szobában

Teljes ellátással egyágyas szobában

510 EUR / fő

450 EUR / fő

360 EUR* / fő

* Ezen résztvevők támogatott árakon vehetnek részt a konferencián.

A konferencia díjak tartalmazzák:

 • Szállás nélküli csomag: ebéd csütörtökön és pénteken, vacsora szerdán és pénteken, napi 2 kávészünet, konferencia anyagok és részvétel
 • Teljes ellátással: a fentiek+szállás 3 éjszakára reggelivel, wellness részleg használata (úszómedence, edzőterem)
 • A konferencia előtt vagy után maximum 3 éjszakára a hotel kedvezményes szobaárakat biztosít azoknak a vendégeknek, akik előbb érkeznek, vagy később távoznak. Ilyen igényét jelezze nekünk e-mailben. 
 • Speciális részvételi feltételek esetén (pl. ebéd és vacsora nélküli konferencia részvétel, szállás esetén péntek esti távozás) a díjakat illetően kérjen tájékoztatást az ACSIEurope@acsi.org e-mail címen.

 

Fizetési és lemondási feltételek:

 • A konferencia tejles részvételi díja 2018. december 10-ig befizetendő, ellenkező esetben foglalását nem tudjuk fenntartani. 
 • Fizetési lehetőségek: bankkártya vagy átutalás. Átutalásos számlát előre is tudunk küldeni, kérjük, jelezze, ha ezt igényli. A befizetés forintban is történhet, az aktuális MNB középárfolyamon átszámolva az összeget. 
 • December 10. előtti lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át visszatérítjük.
 • December 10 és január 10 közötti lemondás esetén a befizetett összeg 20%-át tudjuk visszatéríteni.
 • Január 10. utáni lemondás esetén nem tudunk visszatérítést adni.
 • Február 10-ig van lehetőség a regisztrált résztvevők helyettesítésére, de kétágyas szoba esetén csak a korábbi jelentkezővel azonos nemű résztvevőt lehet csereként  küldeni. Későbbi csere is lehetséges ugyanezekkel a feltételekkel, ám ez esetben az új résztvevő névkártyája/bármilyen más névre szóló anyag már nem biztos, hogy elkészíthető. 
 • December 10. után csak szabad férőhely esetén, azonnali fizetéssel tudunk jelentkezéseket fogadni. Szállás férőhelyet nem tudunk garantálni, és csak a befizetés után tudjuk lefoglalni. 

 

Előadók: 

joelJoel Westa, nyugalmazott ezredes a Christian Schools International (CSI) vezetője. 25 évig szoglált az amerikai légierőnél, majd egyetemi, óvodai, általános-és középiskolai szinten is szerzett intézményvezetési tapasztalatot. Zenetanári diplomát szerzett a Kings College főiskolán, zenei mesterdiplomát a Penn State University-n,  hadmúveleti tervezésből diplomázott az amerikai hadsereg főiskoláján, majd nemzetbiztonsági és stratégiai mesterdipolomát szerzett a Haditengerészeti Főiskolán, ahol oktatóként is dolgozott. Sikerrel elvégezte a Harvard Senior Executive Fellows felsővezetői továbbképző programot, a Van Lunen Fellows továbbképző programot, valamint oklevelet szerzett a Notre Dame-on nonprofit szervezetek vezetéséből, valamint menedzsment és tárgyalástechnikából.  Szakmai tanulmányokat ír és továbbképzéseket tart igazgatótanáccsal, felsővezetéssel, szervezeti változással kapcsolatos témákban, sokat publikál a  BiblicalLeadership.com. weboldalon. Feleségével Deborával négy gyermekük és nyolc unokájuk van.  

 

bert vogelBert Vogel, a hollandiai Calvijn College (www.calvijncollege.nl), egy keresztyén középiskola (gimnázium, szakközépiskola és szakiskola és speciális szakiskola) nyugalmazott vezetője (igazgatótanács elnöke). Bert vezetőként jóban-rosszban 30 éven át kitartott az iskola mellett. Jelenleg pedagógusképzésben, minőségbiztosítási és intézményvezetési tanácsadásban kívánja segíteni a keresztyén oktatási intémzények munkáját. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai (testvériskolai kapcsolat Romániában, látogatások más európai iskolákban, valamint Amerikában, Afrikában és Szingapúrban) lehetővé tették, hogy jobban megértse a keresztyén iskolák közötti kulturális különbözőségeket. Célja egy olyan közösség kiépítése a keresztyén oktatásban érdekelt szülők, pedagógusok és intézményvezetők bevonásával, amelyet Krisztus szeretete és az Örömhír terjesztésének vágya mozgat. 

 

Estuardo Salazar, M.ED., az ACSI latin-amerikai régiójának igazgatója 1990 óta.  Csapatával a mexikói, közép-és dél-amerikai, és karib-térségi  keresztyén oktatási intézmények és pedagógusok munkáját segíti. A guatemalavárosi El Camino Gyülekezet tiszteletbeli lelkipásztora. Főiskolai diplomát szerzett teológiából, amjd mesterdiplomát oktatásvezetésből (Regent University, Virginia, USA). Jelenleg doktori tanulmányokat folytat a guatemalavárosi St. Paul University-n intézményvezetésből. 34 éve él boldog házasságban Sheny Salazarral, aki egyben igazgatóhelyettese az ACSI-nál. Két gyermekük szintén a keresztyén oktatásban szolgál pedagógusként. 

 

MikeEppMike Epp az ACSI globális szolgálatért felelős részlegének vezetője. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a keresztyén oktatásban. Oktatási és akkreditációs tanácsadóként már több mint 50 országban járt. 19 éven át a Pan American Christian Academy nevű két tannyelvű keresztyén iskolában szolgált São Paulo-ban, többek között pályaválasztási tanácsadóként, történelemtanárként, edzőként és az utolsó 13 évben intézményvezetőként. Világszerte szolgálja a keresztyén iskolákat, ezért sokat van úton. Az ACSI a világ 100 országában közel 20000 keresztyén oktatási intézményt szolgál. Mike pedagógiából és pályaválasztási tanácsadásból szerzett mesterdiplomát, társadalomtudományi alapképzés után, valamint oktatásvezetési specialista végzettséggel is rendelkezik.  

 

 

Laci SmallDemeter László szívügye, hogy megtalálja, felkészítse és segítse a fiatal vezetőket képességeik kibontakoztatásában, hogy betölthessék Istentől kapott küldetésüket. Mérnöki és angoltanári végzettsége mellett keresztyén oktatásból szerzett mesterdiplomát. Jelenleg keresztyén oktatásvezetésből folytat doktori tanulmányokat a Columbia International university-n. Laci 1995 óta dolgozik az ACSI-nál, 2011 óta regionális igazgatóként. Isten hat gyermekkel áldotta meg őt és feleségét Ritát, akik az anekdoták kimeríthetetlen forrásául szolgálnak előadásaihoz. 

 

Dan EgelerDaniel Egeler sokak szerint igazi történetmondó, aki a történetmesélés tudományát Afrikában sajátította el, ahol misszionáriusok gyermekeként nevelkedett. Ma is felhasználja ezeket a képességeit előadásai során. Történelem szakon diplomázott a King's College főiskolán (New York, NY), majd testnevelésből szerzett mesterdiplomát a Washington State University-n (Pullman, WA), és oktatásvezetésből doktorált az University of Alabama-n (Tuscaloosa, AL). Tizenhárom éven át dolgozott az ecuadori Alliance Academy-n tanárként, fociedzőként, középiskolai igazgatóként és főigazgatóként. 1999-ben tért vissza az Egyesült Államokba, és az ACSI központjában dolgozott többféle munkakörben. 2013 júliusától 2018 márciusáig az ACSI elnöke volt. Jelenleg az arizonai Grand Canyon university stratégiai szövetségekért felelős alelnöke. Feleségével Kathyvel négy gyermekük van.  

 

Események

Nemzetközi Intézményvezetői Konfernciánk az európai és azon túli keresztyén oktatási intézmények vezetőinek biztosít leehtőséget a stratégiai együttműködések kialakítására, szakmai és lelki épülésre... more...

 

 
 

Nemrég hozzáadott cikkek

közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz

„Azon dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz.” A Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége világszerte keresztény pedagógusokat támogat abban, hogy keresztény szemléletük mindinkább megjelenhessen tanításukban, és ezáltal Jézus Krisztushoz vezethessék a fiatalokat.

IELC 2021 - MEGHÍVÓ

Az idei konferencia témájaStratégiai intézményfejlesztési kezdeményezések. Fő előadóink Dr. Larry Taylor, az ACSI elnöke, Dr. Wolfgang Stock, a VEBS német keresztyén iskolaszövetség vezetője, és más kiváló szakemberek.

Nemzetközi Intézményvezetői Konferencia 2019

szerda 27 február 2019