Nemzetközi Intézményvezetői Konferencia

2024. március 6-9, Budapest

IELC24 PPT 2

A regisztráció lezárult 

A szállást a résztvevők önállóan foglalják a konferencia helyszínén vagy máshol. 

ielc 2019

 

Téma: Mibe vessük reménységünket a keresztyén oktatásban?

A kultúra, politika, gazdaság és eszmék viharos tengerén kellenek szilárd pontok, ahová hajónkat lehorgonyozhatjuk. A keresztyén oktatás mely elemeit szükséges megerősítenünk ahhoz, hogy intézményeinket és tanulóinkat szilárdan lehorgonyozhassuk Isten Igéjéhez és igazságához?  Az IELC 2024 nemzetközi intézményvezetői konferencián közösen körbejárjuk ezt a témát, Istentől kérve bölcsességet és vezetést

A rendezvényen egyben megünnepeljük, hogy az ACSI Európa 30 éve szolgálja a térség keresztyén oktatási intézményeit. Megemlékezünk Isten jóságáról, és vezetését kérjük az elkövetkező évekre.

 

A Nemzetközi intézményvezetői Konferencia lehetőséget biztosít az európai és azon túli keresztyén oktatási intézmények vezetői számára stratégiai együttműködések kezdeményezésére, a szakmai és lelki épülésre és a közösség gyakorlására. A konferencia története 2015-ig nyúlik vissza, és már több mint 40 országból fogadtunk résztvevőket. Nagy áldás számunkra, hogy világszerte  partnerek lehetünk a minőségi keresztyén oktatás előmozdításában.   

Fő előadók

Laci SmallLACI DEMETER elkötelezett a keresztény iskolák és oktatók fejlesztése mellett, diákjait az örök kilátással történő életre való felkészítés céljából. Gazdag akadémiai háttérrel rendelkezik, beleértve a mérnöki MSc-t, az angoltanítási MA-t, a keresztény iskolai MEd-t és az oktatási vezetés EdS-t. Laci 1995 óta tagja az ACSI Europe-nak, 2011-ben pedig az Európa Igazgatójává vált. Gyakran tanít keresztény oktatási konferenciákon világszerte. Laci és felesége, Rita hat gyermek szülője és öt unokájuk nagyszülője.

 

laurens van der tang avatar 300x300LAURENS VAN DER TANG az állásfoglaló a konzervatív református közösségben, és presbiterként szolgál a Holland Református Gyülekezetekben. A Baan Company-nál dolgozott 1987-től, 1990-ben csatlakozott az Igazgatótanácsba, és 2000 és 2003 között elnökként szolgált. 2006 óta a VitalHealth Software vezérigazgatója. Aktív befektető a Forward Enterprises-nél, fenntartható szoftvervállalkozások építésére összpontosít, és tisztségeket tölt be a református közösségben.

 

SteveBeegooSTEVE BEEGOO közel 30 éve aktív az oktatásban, tanárként, igazgatóként és kiterjesztett projektmenedzserként. Szenvedélyesen segíti az egyházat abban, hogy felismerje a gyermekek tanítványságának központi szerepét a 'Nagy Feladat' teljesítésében, beszél és ír keresztény szabadságokkal és oktatással kapcsolatos kérdésekről. Steve jelenleg a Christian Concern oktatási vezetője, a Christian Schools' Trust ügyvezető igazgatója, a Christian Coalition for Education alelnöke és az Oxfordshire-i Vallási Oktatás Állandó Tanácsának tagja.

 

A konferencia céljai:

 • A keresztyén oktatásra vonatkozó globális látás erősítése
 • A keresztyén intézményvezetők közösségének építése
 • A keresztyén intézmények közötti partneri kapcsolatok kialakításának ösztönzése
 • Szakmai készségek továbbfejlesztése előadások, szemináriumok és vitacsoportok munkamódszerével

 

Programvázlat letöltése 

Helyszín: Hotel Mercure/Ibis Castle Hill Budapest, a Déli pályaudvarnál

 • Résztvevőink számára a szálloda foglalható szobákat tart fenn, a foglalás önállóan történik.
 • A szálloda kedvezményes árat biztosít. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók kétféle árkategóriában (Ibis -olcsóbb, Mercure - drágább). 
 • A szálloda január 20-ig tart fenn szobákat, ezt követően már nem tudjuk garantálni, hogy lesz elérhető/kedvezményes árú szobájuk.

  A konferencia regisztráció után e-mailt küldünk, amely tartalmazza a szobafoglaláshoz használható linkeket és a kedvezménykódot. Alább láthatók az Ibis és a Mercure kedvezményes árai 3 éjszakára, egyágyas szobában. 

 • Screen Shot 2023 11 23 at 10

Screen Shot 2023 11 23 at 10

Program információk:

 • A konfernecián több plenáris előadó lesz, különböző régiókból.
 • A szemináriumokat képzett és keresztyén oktatási intézményben nagy tapasztalatot szerzett kollégák tartják.
 • A résztvevők kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb szemináriumi témát és vitacsoportot, hogy a saját intézményük számára legaktuálisabb kérdésekkel és kihívásokkal foglalkozhassanak. 
 • A fő előadások és az ún. szuperszemináriumok alatt megfelelő számú igénylő esetén szinkrontolmácsolást biztosítunk, azonban a beszélgetésekhez, kapcsolatfelvételhez nem fogunk tudni tolmácsot biztosítani, ezért javasoljuk, hogy hozzanak magukkal angolul beszélő kollégát is, aki ezekben tud segíteni. A vitacsoportok összeállításánál figyelembe fogjuk venni az angoltudást és igyekszünk a csoportokat ennek megfelelően összeállítani. (Ha más idegen nyelven jól beszél, jelezze a "különleges kérések" mezőben, a regisztrációs űrlap végén!) 

 

Szemináriumok vezetésének vállalása

 A szervezők a benyújtott szemináriumi témák közül fogják kiválasztani, melyeket ajánlják fel a résztvevőknek. Ha szívesen vállalja szeminárium vezetését (angol nyelven!), javasolt témáját 2024. január 20-ig nyújthatja be a következő űrlapon: Workshop Proposal Form

Útmutató szemináriumi témák kapcsán:

 1.  A javasolt szemináriumi témának illeszkednie kell a onferenciaájához, és a keresztyén oktatási intézményekben tapasztalt valódi és fontos kihívásokhoz "igazság utáni" társadalmunkban (néhány példa: mesterséges intelligencia az oktatásban, szexuális orientáció és nemi identitás kérdésköre, bibliai alapú intézményvezetés, pedagógusok képzése). 
 2. Kérjük, szemináriuma témáját és rövid leírását figyelemfelkeltő és informatív módon fogalmazza meg! 
 3. A szemináriumot angol nyelven kell megtartani.

 

 

Keresztyén intézményfejlesztési platform (CSIP)

Az ACSI elkötelezett amellett, hogy segítse a keresztyén oktatási intézmények munkáját mind a tanulmányi kiválóság, mind a lelki növekedés előmozdítása érdekében. Kidolgoztunk egy több nyelven is elérhető platformot, amelynek használata elősegíti az intézményi közösség épülését, az erősségek és fejlesztendő területek azonosítását. A platformot használó oktatási intézmények és partnerszervezetek stratégiai szakmai támogatást nyújthatnak egymásnak. Ha intézménye jelen van a platformon, tovább erősítheti a konferencián kezdeményezett partneri kapcsolatokat annak érdekében, hogy azok a lehető legjobban szolgálhassák az intézményi közösség fejlődését. A CSIP rendszerről bővebben itt.

 

Kiállítótér és parnteri kapcsolatok építése:

 • A konferencián lehetőséget biztosítunk az intézményeknek, hogy információs asztalt állítsanak fel, ahol megadott időben fogadhatják a kapcsolatfelvétel iránt érdeklődő intézményvezetőket.  
 • Bátorítjuk a résztvevőket, hogy gondolják át, milyen területeken szeretnének együttműködni más intézményekkel, egymás épülésére, a kölcsönös támogatás jegyében, a keresztyén oktatás bibliai szemlélete alapján. A partneri kapcsolatok felvételében segít, ha emg tudják fogalmazni, mit tudnak ajánlani más intézményeknek. 
 • Kiállító asztalt 2024. február 10-ig lehet foglalni, a következő űrlap kitöltésével: table reservation form. Oktatási intézményeknek az asztalfoglalás ingyenes. Ha szolgáltató szervezetként fizetős szolgáltatásokat szeretne hirdetni, arra is van lehetőség, díjfizetés ellenében. 

 

Konferencia díjak: 

FONTOS! Az alább feltüntetett részvételi díjak a szállás költségét nem tartalmazzák. A szállás önállóan foglalható a konferencia helyszínét biztosító hotelben vagy máshol. A regisztrációt követően kiküldött visszaigazoló levelünk tartalmazni fogja a szobafoglalási linket és a kedvezménykódot, amennyiben a konferencia helyszínén szeretnének szállást foglalni. 

 

nem ACSI tagoknak

ACSI tagoknak Nyugat-Európából és amerikai tanrendű nemzetközi iskolákból

ACSI tagoknak Kelet-Európából

Személyes részvétel szállás nélkül

370 EUR / fő

270 EUR / fő

190 EUR* / fő

* Támogatott részvételi díj meghatározott országokban (pl. Magyarországon) működő intézmények számára.

A részvételi díj tartalmazza: részvétel a programon, igény esetén szinkrontolmácsolás hallgatásával, konferencia anyagok,  kávészünetek, vacsora szerdán és pénteken, ebéd csütörtökön és pénteken, konferencia anyagok, CSIP platform korlátozott idejű hozzáférés (nem tagintézményeknek - a tagok korlátlanul hozzáférnek a platformhoz).

Ha egyazon intézményből legalább 5-en jelentkeznek, az egész csoport 5% kedvezményt kap. Kérjük, hogy a regisztrációnál jelezzék a csoportos kedvezmény iránti igényüket a "különleges kérések" mezőben! Aki részt vett a 2023-as INSPIRE konferencián és még nem használta fel az emiatt érvényesíthető kedvezményét, érvényesítheti erre a rendezvényre. 

 

Fizetési és lemondási feltételek:

 • Fizetési határidő 2024. január 30.
 • Fizetés a regisztráció beküldése után bankkártyával vagy átutalással lehetséges. Díjbekérő igényüket az anna_kenyeres@acsi.org e-mail címen jelezzék.
 • Január 30-február 15 közötti lemondás esetén a részvételi díj 20%-át tudjuk visszatéríteni.
 • Február 15 utáni lemondás esetén a visszatérítés nem lehetséges. (Amennyiben a résztvevő nem tud eljönni, másik személyt küldhet maga helyett, de kérjük, hogy ezt jelezzék felénk.)

Updated on Jan. 25, 2024

 

There are no events to show.

 

 
 

Nemrég hozzáadott cikkek

közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz

„Azon dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz.” A Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége világszerte keresztény pedagógusokat támogat abban, hogy keresztény szemléletük mindinkább megjelenhessen tanításukban, és ezáltal Jézus Krisztushoz vezethessék a fiatalokat.

IELC 2021 - MEGHÍVÓ

Az idei konferencia témájaStratégiai intézményfejlesztési kezdeményezések. Fő előadóink Dr. Larry Taylor, az ACSI elnöke, Dr. Wolfgang Stock, a VEBS német keresztyén iskolaszövetség vezetője, és más kiváló szakemberek.

IELC 2024, Budapest

szerda 6 március 2024 to szombat 9 március 2024