ACSI TAGISKOLÁK RÉSZÉRE BIZTOSÍTOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Az ACSI munkatársai örömmel állnak tagintézményei rendelkezésére magas színvonalú szakmai szolgáltatásokkal, hogy Istentõl kapott hivatásukat mind eredményesebben be tudják tölteni.teaching small

Képzési szolgáltatások

 

Konzultációs szolgáltatások

  • Konzultáció új iskolák részére
  • Iskolafejlesztés / akkreditációs
  • Helyszíni konzultáció
  • Partneriskolai kapcsolatok
  • Ima és bátorítás

 

Promóciós szolgáltatások

  • Keresztény nevelés értéke
  • Keresztények iskolák sajátosságai
  • Iskola-egyház-otthon kapcsolatrendszer erõsítése
  • Keresztyén oktatással-neveléssel kapcsolatos publikációk

 

Az ACSI küldetése:
Az ACSI célja a keresztyén oktatási intézmények erõsítése, és a keresztyén pedagógusok munkájának támogatása világszerte annak érdekében, hogy a tanulmányi felkészítés mellett motiválni tudják tanítványaikat Jézus Krisztus elkötelezett követésére.

 


SZOGÁLTATÁSAINK LISTÁJA: 

KONFERENCIÁK  

1. INTÉZMÉNYVEZETÕI KONFERENCIÁK: Az ACSI Európa páros évben nemzeti, páratlan évben pedig nemzetközi intézményvezetõi konferenciát szervez, amelyre szeretettel várjuk a keresztyén oktatási intézményekben vezetõ szerepet betöltö testvéreket minden felekezetbõl. Az intézményvezetõi konferenciákról itt olvashat bõvebben.

2. PEDAGÓGUS KONFERENCIÁK/SZAKMAI NAPOK: Örömmel szervezünk regionális konferenciákat, ha erre igény mutatkozik. A regionális konferenciák megrendezésének lehetőségéről ITT olvashat. 

 

SZAKMAI FEJLESZTÉS

1. AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSEINK képzésenként 30 továbbképzési kreditpotot adnak. Bõvebb információt ITT talál. 

2. ON-LINE képzések: a jövőben bővíteni és fejleszteni kívánjuk on-line képzéseinket (jelenleg csak angol nyelven elérhetők). Aktuális információkat ITT talál. 

3. HELYI KÉPZÉSEK, ELŐADÁSOK: oktatási tanácsadóink szívesen látogatnak el az igényüket felénk jelző intézményekbe, hogy a pedagógusoknak, szülőknek vagy akár a diákoknak előadásokat tartsanak, illetve helyi továbbképzést nyújtsanak. Erről a  lehetőségről, javasolt előadás-témákról bővebben ITT olvashat. 

4. ISKOLÁK KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉS: Sok intézmény számára hasznos lehet az együttműködés más iskolákkal. Az Európai Unió is kínál különféle pályázati lehetőségeket a közös projektek támogatására. Az ACSI Európa is szeretne segíteni az együttműködés előmozdításában. Ehhez kapcsolódóan nyújtott ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK: PÁLYÁZATÍRÓI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS. Az együttműködés lehetőségeiről ITT olvashat. 

 

DIÁKOK FELÉ TÖRTÉNŐ SZOLGÁLAT  

Az ACSI a diákok felé közvetlenül is szolgál, előadások és az egyik legnagyobb rendezvényünk, az évenként megtartott Nemzetközi Diákvezető-képző Konferencia (SLC) által. Az SLC-re Európa keresztyén középiskoláiból érkeznek diákok, hogy inspirációt, bátorítást és motivációt nyerjenek, hogy keresztyén vezetőkként betölthessék felelősségüket iskoláikban. A diákok számára kínált közvetlen szolgáltatásainkról ITT olvashat. Az SLC diákvezetői konferenciáról ITT tájékozódhat. 
 


SZAKMAI ANYAGOK, KIADVÁNYOK

A budapesti iroda keresztyén pedagógusoknak szóló hírleveleket ad ki két-három alkalommal egy évben. Ez az országon belüli keresztyén tanárok közötti kommunikációt segíti, valamint tájékoztatást ad az ACSI által szervezett aktuális eseményekről. A hírleveleket ITT olvashatja. 

Honlapunkra szakmai cikkeket is feltöltünk, ezeket ITT találja.

KÖNYVEK: Az ACSI kiadásában megjelent sokféle hiánypótló, pedagógusoknak szóló könyv (egyes kiadványainkat a szülők és ifjúsági munkát végzők is haszonnal forgathatják) valamint több gyermek-könyvünk is megvásárolható. Kiadványaink listáját ITT találja meg.