International Educational Leadership Conference

IELC 2021 Cbanner CS6 01

 

Descărcați broșura Conferinței aici.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a 4-a Conferință Internațională de Leadership Educațional ce se va desfășura online în perioada 3-5 martie 2021. Acest eveniment este un răspuns la dorința tot mai mare de a dezvolta o colaborare strategică între liderii școlilor creștine din Europa și nu numai. Biroul ACSI Europa a găzduit IELC (International Educational Leadership Conference) la fiecare 2 ani, începând din 2015, pentru participanți din peste 30 de țări!

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program. Un alt beneficiu important constă și în oportunitatea de a vă conecta cu liderii altor școli din Europa și din multe alte țări, prin discuții online, precum și prin forumuri pe teme de interes pentru dumneavoastră. Anul acesta, ECCEN (European Conference for Christian Education in the Netherlands), va fi partenerul nostru în această conferință, prin prezentarea subtemei „Poziția școlilor creștine în societatea modernă”.

Introducerea noii noastre Platforme de Îmbunătățire a Școlii Creștine (CSIP – Christian School Improvement Platform) în timpul IELC, va permite tuturor participanților la conferință să aibă acces la acest nou instrument uimitor pentru autoevaluare și planificare strategică, în colaborare cu rețeaua noastră de școli creștine. Pentru sesiunile plenare și cele menționate ca ”super seminar”, se va realiza și traducere în limba română. O variantă de lucru a programului poate fi accesată aici: https://acsieurope.org/cms/public/downloads/vCfa0/DRAFT%20schedule%20IELC-ECCEN%202021%20(210125).pdf  De asemenea, atașăm și pliantul de prezentare al conferinței.

Nu ratați acest eveniment! Puteți găsi mai multe informații și vă puteți înregistra pe site-ul nostru la: acsieurope.org/ielc

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în ce privește educația creștină și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim online!

Înregistrați-vă acum pe acest site web. Plata poate fi finalizată și online și veți primi acces la platformă cu acreditări de autentificare cu câteva zile înainte de eveniment.

consultation