Membralitate școală

Pentru membrii noi: vă rugăm să folosiți formularul de membralitate on-line pentru ȘCOALA NOUĂ.

Pentru a vă reînnoi membralitatea, vă rugăm întâi să vă conectați cu adresa de e-mail a contului de înregistrare a școlii voastre.
 
Considerăm ca fiind un privilegiu deosebit să putem include și în acest an școala dumneavoastră în familia mondială a școlilor creștine din cadrul ACSI. ACSI este o organizație care oferă servicii și dorința noastră este să facem tot ce ne stă în putere pentru a vă ajuta să îndrumați elevii voștri înspre Isus Hristos.
 
Taxa de membralitate pentru acest an școlar este bazată pe numărul de elevi înscriși în școală și se poate achita in euro prin transfer bancar direct sau în numerar la Elisabeta Rauca până la 31 octombrie în fiecare an. Atât formularul de membralitate cât și taxa (sau informațiile despre taxă) ar trebui să ajungă la biroul nostru până la data de 31 Octombrie pentru ca școala voastră să primească toate beneficiile de membru pentru anul școlar în curs. Vă vom trimite certificatul de membralitate. De asemenea veți avea acces la toate serviciile noastre cu reduceri la cărți și taxele conferințelor.

ACSI Membership

Vă rugăm să fiți atenți la următoarele aspecte:

  1. Dorim să vă solicităm să scrieți numele școlii d-voastră în limba țării în care locuiți plus echivalentul în limba engleză pentru lista noastră a școlilor membre ACSI.
  2. Vă rugăm să folosiți formularul on-line de membralitate ȘCOALA NOUĂ
  3. Putem întocmi un plan de achitare a taxei de mebralitate sau să oferim reduceri dacă avem fonduri necesare, în cazul în care întâmpinați dificultăți financiare în achitarea taxei. Nu dorim să pierdeți beneficiile de membru dacă aveți dificultăți financiare reale și nu puteți achita până la 31 octombrie, dar TREBUIE să ne contactați pentru probleme în acest domeniu. 
  4. După completarea formularului de membralitate a școlii, va trebui să deschideți un cont personal pe website-ul nostru folosind o adresă de e-mail de pe formularul de membralitate ȘI noul cod al școlii pentru a putea edita și înnoi informațiile legate de membralitate în anii următori. 

 

Dimensiunea școlii

Prețurile pentru școlile naționale din Europa de Vest și de Nord

Ratele speciale pentru școlile din organizațiile partenere
(în DE și NL)

Rata subvenționată pentru școlile naționale din Europa de Est

Ratele subvenționate pentru fostele țări CSI

până la 25 de elevi

50 € 100 € 25 € 25 €

mai mult de 25

100 € 50 €

mai mult de 100

200 € 75 € 50 €

mai mult de 250

400 € 200 €

mai mult de 300

500 € 100 € 100 €

mai mult de 500

600 € 125 €

Plata prin transfer bancar direct se poate face la:

Numele contului: ACSI Kereszteny Alapitvany
Numărul IBAN al contului:
HU18117180002045802700000000
Numele băncii: OTP Bank
Adresa băncii: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Swift Code: OTPVHUHB

Așteptăm cu nerăbdare începutul parteneriatului dintre d-voastră și ACSI pentru extinderea Împărăției lui Hristos prin lucrarea educației creștine.