Membralitate școală

arrows 147752 640

Pentru membrii noi: vă rugăm să folosiți formularul de membralitate on-line pentru ȘCOALA NOUĂ.

 
Considerăm ca fiind un privilegiu deosebit să putem include și în acest an școala dumneavoastră în familia mondială a școlilor creștine din cadrul ACSI. ACSI este o organizație care oferă servicii și dorința noastră este să facem tot ce ne stă în putere pentru a vă ajuta să îndrumați elevii voștri înspre Isus Hristos.
 
Taxa de membralitate pentru acest an școlar este bazată pe numărul de elevi înscriși în școală și se poate achita in euro prin transfer bancar direct sau în numerar la Elisabeta Rauca până la 31 octombrie în fiecare an. Atât formularul de membralitate cât și taxa (sau informațiile despre taxă) ar trebui să ajungă la biroul nostru până la data de 31 Octombrie pentru ca școala voastră să primească toate beneficiile de membru pentru anul școlar în curs. Vă vom trimite certificatul de membralitate. De asemenea veți avea acces la toate serviciile noastre cu reduceri la cărți și taxele conferințelor.
 
Platforma de îmbunătățire a școlii creștine este acum disponibilă pentru toate școlile ACSI cu membri în orice regiune. CSIP este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației. Acesta este cel mai recent efort de a satisface nevoile specifice ale școlii dvs. și o parte esențială a serviciilor noastre continue pentru toate școlile noastre din regiunea Europei. De fapt, este atât de important ca accesul la acesta să fie acum inclus în prețurile de membru al școlii noastre începând cu 1 iunie 2021.
 

Prețuri de membru ACSI

Dimensiunea școlii

Rata subvenționată pentru școlile naționale din Europa de Est

până la 50 de elevi

40€

mai mult de 50

60€

mai mult de 100

90€

mai mult de 200

110€

mai mult de 300

125€

mai mult de 500

140€

mai mult de 1000

200€

  • Începând din ianuarie 2022, toate abonamentele vor fi valabile pentru o perioadă de 12 luni de la sfârșitul lunii în care a fost finalizată plata. Aceasta înseamnă că datele de reînnoire a calității de membru nu vor fi cronometrate în calendarul școlar.
  • Toți membrii individuali ai școlii includ acces la platforma CSIP și posibilitatea de a enumera până la 2 servicii pe an. Școlile cu calitatea de membru ACSI într-o altă regiune, vă rugăm să contactați biroul nostru pentru opțiuni de acces CSIP.

 

Vă rugăm să fiți atenți la următoarele aspecte:ACSI Membership

  1. Dorim să vă solicităm să scrieți numele școlii d-voastră în limba țării în care locuiți plus echivalentul în limba engleză pentru lista noastră a școlilor membre ACSI.
  2. Vă rugăm să folosiți formularul on-line de membralitate ȘCOALA NOUĂ
  3. Putem întocmi un plan de achitare a taxei de mebralitate sau să oferim reduceri dacă avem fonduri necesare, în cazul în care întâmpinați dificultăți financiare în achitarea taxei. Nu dorim să pierdeți beneficiile de membru dacă aveți dificultăți financiare reale și nu puteți achita până la 31 octombrie, dar TREBUIE să ne contactați pentru probleme în acest domeniu. 
  4. După completarea formularului de membralitate a școlii, va trebui să deschideți un cont personal pe website-ul nostru folosind o adresă de e-mail de pe formularul de membralitate ȘI noul cod al școlii pentru a putea edita și înnoi informațiile legate de membralitate în anii următori. 

 

Accesul pentru organizații al Platformei de îmbunătățire a școlii creștine (CSIP)

Vă rugăm să consultați pagina Asociații și organizații pentru mai multe informații și prețuri.

 

Plata prin transfer bancar direct se poate face la:

Numele contului: ACSI Kereszteny Alapitvany
Numărul IBAN al contului:
HU18117180002045802700000000
Numele băncii: OTP Bank
Adresa băncii: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Swift Code: OTPVHUHB

Așteptăm cu nerăbdare începutul parteneriatului dintre d-voastră și ACSI pentru extinderea Împărăției lui Hristos prin lucrarea educației creștine.