Platforma de îmbunătățire a școlii ACSI

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

login  

Conectați-vă la CSIP

 

Cum putem crește și învăța împreună?

  • Conducătorii școlilor ne cer adesea să comentăm despre cum s-ar putea compara școlile lor cu școlile creștine din alte părți ale lumii. Vrem să ajutăm, nu prin comparații, ci mai degrabă ajutând la identificarea acelor domenii care ar putea necesita mai multă atenție pe măsură ce vă străduiți să vă îndepliniți misiunea de educație centrată pe Hristos.
  • Înțelegând că fiecare școală este unică și într-un proces pe termen lung de creștere și maturitate, fiecare școală este acum capabilă să stabilească strategic obiective de îmbunătățire folosind termeni comuni școlilor ACSI din întreaga lume folosind instrumentul de autoevaluare CSIP.
  • Lucrul împreună ca o comunitate de școli este esențial pentru a sprijini o creștere eficientă. CSIP oferă un context care provoacă fiecare școală să-și împărtășească propria experiență și punctele forte cu ceilalți prin intermediul platformei.