Conferința directorilor români - 20-22 octombrie, 2022

Un eveniment pentru liderii școlilor secundare, școlilor primare și preșcolilor. Vorbește vorbitorii de engleză. Tema: Încurajând îmbunătățirea școlii
conference center near Cluj

ACSI invită directori de școli să participe și să beneficieze de această conferință. Vă rugăm să ne contactați în legătură cu prețuri și membralitate ACSI la adresa:  ACSIEurope@acsi.org

Înregistrare online - vezi mai jos

Prețuri:

  membre non membru
Cameră pentru două persoane 455 RON 145 EUR / 730 RON
Cameră pentru 3-6 persoana 425 RON  

Toate prețurile menționate mai sus includ cazare, masă și materialele oferite pe toată durata conferinței și sunt prețuri PER PERSOANĂ (o cameră dublă presupune că ambii ocupanți plătesc prețul afișat mai sus).

Tema conferinței:

Încurajând îmbunătățirea școlii

 

Când: 20-22 octombrie, 2022

Termen limită pentru înscriere: 15 octombrie 2022

Unde:

Fundația Emanuel - Casa de vacanță ”Rehoboth”
Conference Center info: www.funtatiaemanuel.ro
Valea Drăganului nr. 196
Jud. Cluj
email: fundatia_emanuel@yahoo.com
tel: 0721297522

De ce?

Invităm directori de școli, directori adjuncți, împreună cu lideri spirituali din școlile creștine să participe la această conferință. Credem că acest eveniment va fi benefic directorilor de școli în pregătirea lor profesională și spirituală și îi va revigora în misiunea dată lor de Dumnezeu pentru influențarea și învățarea noii generații pentru Hristos. 

Programul conferinței:

in Englishîn limba română

Vorbitori:

bert vogelBert Vogel, Consultant ACSI Europa, Olanda

Bert a fost director (președinte al bordului de conducere) al Colegiului Calvijn din Olanda, un liceu reformat creștin (www.calvijncollege.nl) slujind în domeniul educației la nivel pre-universitar, educației vocaționale și al educației pentru nevoi speciale. Bert a fost director al acestei școli pe o perioadă de 30 de ani, slujind cu credincioșie prin provocări și biruințe. Domeniile lui de interes sunt perfecționarea profesorului, asigurarea calității în educație fundamentată pe misiunea școlilor creștine, și instruirea în domeniul managementului instituției. Bert a dobândit o înțelegere a diferențelor culturale dintre școlile creștine în urma colaborării cu o școală din România și a vizitării altor școli din Europa, America, Africa și Singapore. Se străduiește cu pasiune să consolideze o comunitate de educație creștină pe o temelie formată din părinți, profesori și lideri de școală care îl iubesc pe Isus Hristos și au o dorință profundă de a împărtăși vestea bună a Evangheliei.

Roslyn Barnes - Australia

Liviu Căprar - România

Laci Demeter - Ungaria

Paul Madsen - SUA

 

Indicatori corespunzători (CSIP):

2.1 Conducerea și personalul școlii sunt credincioși ai lui Hristos, dau dovadă de profesionalism și colaborează între ei pentru a încuraja elevii să învețe și a promova eficiența organizației.

5.3 Școala urmărește să dezvolte parteneriate strategice cu alte școli și organizații creștine pentru a sprijini îmbunătățirea reciprocă și dezvoltarea comunității lărgite a școlii creștine prin împărtășirea de cunoștințe și resurse.

 


Adăugat: 15 octombrie 2022

 

Evenimente

Conferința Internațională de Leadership Educațional adună lideri de școli creștine din întreaga Europă și dincolo de ea, pentru a dezvolta colaborare strategică și inspirație reciprocă. Tema acestui... more...

 

 
 

Articole adăugate recent

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

Invitație IELC 2021

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program.

Conferința directorilor români 2022

joi 20 octombrie 2022 to sâmbătă 22 octombrie 2022