Student Leadership Conference 2018

slc 18

Conferința anuală cu tema conducerii pentru elevi este un eveniment internațional pentru elevii liceelor creștine. Acest eveniment are loc în Ungaria, în fiecare an, la sfârșitul lunii Septembrie (de miercuri până sâmbătă). Aceasta este o oportunitate unică pentru elevii de la nivelul liceal de a crește în credință și de a se perfecționa în domeniul abilităților de conducere precum și de a se întâlni și a se închina împreună cu tineri care au acelelași preocupări și care provin din mai multe națiuni. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlniți studenții pe 26 septembrie. Ne așteptăm la mai mult de 370 de participanți din 40 de școli și 18 țări!

Înscrierile încep în data de 1 mai a fiecărui an. Asigurați-vă că vă înregistrați până la 15 iunie pentru a primi discountul de înregistrare timpurie. Înregistrarea se încheie la 9 septembrie. 

Cine poate participa?

SLC este deschisă doar pentru școlile care fac parte din ACSI. Spațiul este limitat, de aceea vă sfătuim să vă înscrieți din timp.

Primim elevi care îl iubesc pe Hristos și care au potențial de conducere și au vârste mai mari de 14 ani. Această conferință se desfășoară în limba engleză, de aceea participanții trebuie să poată conversa în limba engleză. Este nevoie ca școlile  să trimită cel puțin un profesor vorbitor de limba engleză care să însoțească elevii. Profesorul însoțitor răspunde de siguranța, starea și comportamentul elevilor. De asemenea profesorul însoțitor slujește ca persoană de contact care înscrie grupul la conferință și se implică în pregătirea elevilor. Cunoașterea limbii ENGLEZE este ESENȚIALĂ!

Este foarte important să începeți selecționarea elevilor cu suficient de mult timp în avans pentru a pregăti în mod eficient grupul pentru conferință.

REGISTRATION IS FULL - All new registrations will be placed on a waiting list.

Register here

You must have an active school membership code or a special invitation to register.

Graduated registration pricing:
- 5% DISCOUNT for early registrations from May 1 to June 15
- The STANDARD registration price from June 16 to August 25
- 20% price INCREASE for registrations beginning August 26
- NO registrations after September 9

Cost per person:
- 150 Euro in a 6-8 bed room
- 160 Euro in a 3-4 bed room (quad rooms are split doubles with a shared bathroom)
- 170 Euro in a double room (for chaperones only)
*Partial scholarships are available for some ACSI schools of central and eastern Europe.

A round-trip bus service will be available (50€/person). *Please reserve bus service on the 2nd page of the registration form.*
Chartered busses will leave from Népliget metro station in Budapest at 2 pm and from the Liszt Ferenc Airport at 1 pm on WEDNESDAY. Return busses to Budapest are by RESERVATION ONLY.

There are good options for regional train service to the conference location. See elvira.mav-start.hu/  

Cancellation Policy: 

  • August 26 - Sept. 9: 50% refund
  • from Sept. 9: 20% refund only for schools paying full price
  • from Sept. 9: NO refund for schools receiving scholarships
  • No show: No refund and no scholarship/discount eligibility next year

 

Conference Preparation Downloads:

  1. SLC Preparation Guide - Preparing your student leadership team for SLC - begin NOW
  2. SLC Details and Logistics (pdf) - 2018 DRAFT
  3. SLC Medical Consent Form (pdf) - REQUIRED for each participant
  4. Conference Schedule (pdf) - 2018 DRAFT
  5. Workshop Guide for Chaperones

 

Keynote Speakers include Ken Rudolph, Laci Demeter and Paul Madsen

 

For school planning purposes:pathway1

Location: SLC takes place at a youth and conference center on the north bank of Lake Balaton. This allows us to serve many schools and participants in a beautiful and comfortable setting about 2 hours from the Budapest airport.

Transportation to the conference site is available by public bus or train from Budapest with stops right at the entrance of the camp. We also contract charter buses to transport groups from the airport or Népliget Metro for an extra fee.

On-line registration: SLC registration is available on our website beginning May 1st. Please use your school's membership code (sent to your school's e-mail) to begin the registration process. If you have registered for an ACSI Europe conference or SLC on-line already, you can sign in with your e-mail and then start the SLC registration with your school and personal information already on the form. The cost of the conference includes housing for 3 nights, all meals from Wednesday evening through Saturday breakfast, activities, snacks and conference fees.

At SLC we want to:

- Grow in our personal walk with Christ
- Identify our leadership skills and potentials
- Recognize God's call on our lives
- Develop our student action plan
- Strengthen our spiritual support network
- Strengthen our Christian schools
- Encourage our commitment to love and serve God

 

Evenimente

Conferința Internațională de Leadership Educațional adună lideri de școli creștine din întreaga Europă și dincolo de ea, pentru a dezvolta colaborare strategică și inspirație reciprocă. Tema acestui... more...

 

 
 

Articole adăugate recent

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

Invitație IELC 2021

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program.