Credem că inima educației creștine este profesorul creștin și că acești profesori își pot realiza întregul potențial atunci când sunt capabili să integreze caracterul creștin cu practicile educaționale centrate pe Cristos. Această integrare a credinței și a practicii necesită pregătire angajată.
 

Cursuri și seminarii la fața loculuiteaching small

Școlile membre primesc o atenție prioritară pentru seminarii de formare a cadrelor didactice și pentru dezvoltarea profesorilor cu personalul ACSI. Instruirea în formare a cadrelor didactice pentru nevoi specifice poate fi pusă la dispoziția școlii dvs. la cerere. Lista noastră de subiecte de dezvoltare profesională:
 • Strategii de integrare biblică
 • Mentorizarea programelor și metodelor
 • Disciplina și managementul clasei
 • Distincții ale educației școlare creștine
 • Dezvoltarea curriculum-ului
 • Supravegherea calității profesorilor pentru administratorul școlii creștine
 • Metode de predare eficiente pentru studentul secolului XXI
 • Cum să formulați și să implementați o filozofie creștină a educației
 • Conducerea școlii creștine
 • Relațiile de conducere, politicile și responsabilitățile
 • Integrarea tehnologică în școala creștin

Vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail pentru a solicita o vizită de la noi pentru nevoile dvs. de formare a cadrelor didactice.

Teacher Training Online

ACSI Europe provides on-line professional development courses using a Moodle platform. Join our Personalized, Professional, Dynamic, Online Learning Community and learn with other Christian teachers from around the world on your own schedule! All courses use the latest methods of online instruction with peer collaboration and self-assessment, which help each participant fully engage with the concepts and teaching methods.

Enroll now for your online course

Course availability is dependent on the number of participants.
Courses are delivered through our Moodle platform at: moodle.acsieurope.org
 

ACSI Europe offers an online course for teachers to develop international collaborative projects for their students with the following goals:

 • Providing International collaboration opportunites at teacher and student levels (with discounts for ACSI member schools)
 • Helping teachers develop meaningful biblical integration in their school subjects to facilitate character and spiritual formation of their students
 • Learning how to design effective projects for Project Based Learning
 • Developing your students' 21st Century Learning Skills (collaboration, critical thinking, creativity and communication)

 

Conferințe și evenimente

Biroul ACSI Europe găzduiește evenimente pentru liderii și profesorii de școli creștine din regiunea noastră. Conferința Internațională de Leadership Educațional are loc la fiecare 2 ani, în timp ce evenimentele regionale de conducere școlară sunt disponibile în anii opoziției.

Conferințele pentru liderii școlari evidențiază teme precum "Implementarea unei filosofii creștine a educației", "A conduce din inimă" și "Dezvoltarea comunităților profesionale de învățare". Temele de conferință ale profesorilor și subiectele atelierului pot include "Strategii pentru integrarea biblică", "Predarea în inimă și minte", "Competențe secolului 21 în școala creștină" și multe altele.

Conferința anuală cu tema conducerii pentru elevi este un eveniment internațional pentru elevii liceelor creștine. Acest eveniment are loc în Ungaria, în fiecare an, la sfârșitul lunii Septembrie. Aceasta este o oportunitate unică pentru elevii de la nivelul liceal de a crește în credință și de a se perfecționa în domeniul abilităților de conducere precum și de a se întâlni și a se închina împreună cu tineri care au acelelași preocupări și care provin din mai multe națiuni.


* Caracterul creștin ar putea fi definit ca o legătură profundă între credințele corecte despre Dumnezeu și dispozițiile și atitudinile care decurg din viața noastră în orice situație și relație.

Practica educațională centrată pe Cristos reflectă valoarea elevului, precum și valoarea curriculum-ului, cu o perspectivă clară că "tot adevărul este adevărul lui Dumnezeu". Fiecare aspect al vieții școlare și al învățării ar trebui să indice elevul față de dragostea și adevărul lui Dumnezeu și să inspire o chemare la slujirea Lui. Aceste lucruri se întâmplă de obicei datorită relațiilor care se dezvoltă între elevi și profesori.