Nemzetközi együttműködési projektek - ON-LINE KÉPZÉScollaborate

Moodle alapú on-line pedagógus-képzés ANGOL NYELVEN, pedagógusok és diákok közötti együttműködéssel, nemzethatárokon átívelő közös iskolai projektek megvalósításának elősegítésére. Az on-line képzés keretében a projektalapú tanulás módszertanáról a keresztyén szemléletbe integráltan tanulhatnak a résztvevők.  

Regisztráljon most online tanfolyamára (Csak angol nyelven érhető el).

Az on-line kurzus  leírása

Az ACSI Európa képzés keretében szeretne segítséget nyújtani azon tagintézményeinek, amelyek más tagintézményekkel közösen diákjaik számára nemzetközi projekteket kívánnak kidolgozni és megvalósítani. A képzés céljai:

  • Nemzetközi együttműködési lehetőséget biztosítani pedagógus- és diák-szinten (tagintézményeknek kedvezményesen) 
  • Segíteni a pedagógusokat abban, hogy a bibliai integrációt saját tantárgyaikban megvalósítva elősegítsék diákjaik lelki fejlődését és jellemformálódását 
  • Megtanítani, hogyan lehet a Projektalapú Tanulás módszerében rejlő lehetőségeket kiaknázni
  • Elősegíteni a diákok 21. századi készségeinek fejlesztését (együttműködés, kritikus gondolkodás, kreativitás és kommunikáció) 

Ennek érdekében az ACSI Európa Moodle alapú, ANGOL NYELVŰ on-line képzést indít pedagógusok számára. Magas szintű módszertani képzést ajánlunk, a bibliai integráció és a Projektalapú Tanulás bemutatásával. A képzésen a résztvevők teljesítendő feladatai közé tartozik, hogy egy másik résztvevővel közösen projektet dolgozzanak ki diákjaik számára, saját tantárgyaikhoz kapcsolódóan. Ezeket a projekteket a kurzus második fázisában meg is valósítják. 

-- Ha kérdése van, érdeklődjön Demeter Lászlónál:  Laci_Demeter@acsi.org