Diákvezetõ-képzõ Konferencia 2014

Korai regisztráció június 15-ig (10% kedvezmény)! Augusztus 25-tõl 20% felár.

Idén 16. alkalommal rendezzük meg népszerû diákvezetõi konfereciánkat (SLC), amelyet a tavalyi évhez hasonlóan ismét Zánkán tartunk. Nagy lelkesedéssel várjuk az SLC 2014-t, amelynek témája: "Vezetõk, akik szeretik az igazságot". A fõ elõadások vezérfonalát az I Timóteus 1, különösen az 5. vers adja: "A parancsolatnak vége pedig a tiszta szívbõl, jó lelkiismeretbõl és igaz hitbõl való szeretet". Kérjük a résztvevõket és a konferencia iránt érdeklõõket, hogy imádságban hordozzák fõ elõadónkat és a szemináriumok vezetõit, hogy Isten rajtuk keresztül át tudja adni az Õ szeretetét és igazságát a diákok számára. 

A konferenciával kapcsolatos rövid tájékoztató letölthetõ itt: DOWNLOAD SLC 2014 BROCHURE

Jelentkezés - online regisztráció itt.

A diákok kiválasztásának folyamata: Nagyon fontos, hogy a diákok kiválasztása jóval a konferencia elõtt megkezdõdjön. Kérjük, hogy az ezért felelõs vezetõk, pedagógusok a kiválasztás folyamatát már most gondolják át, hogy így mind a diákok, mind az iskola minél teljesebb mértékben részesülni tudjon a konferencia nyújtotta áldásokból. Ne feledjék, hogy idén különbözõ regisztrációs árkategóriák lesznek:

- Korai regisztrálók: Május 1 - Június 15, 10% kedvezmény

- Idõben regisztrálók: Június 16 - Augusztus 24, normál ár

- Késõi regisztrálók: Augusztus 25 - Szeptember 10, 20% felár!

Árak:
125-135 EUR fejenként
(A régióból jövõ diákok 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián, a különbözetet az ACSI állja.)

 

Utazási költségek:

 • A konferencia helyszíne megközelíthetõ vonattal. A menetrendrõl és a vonatjegyek áráról tájékozódhatnak a elvira.mav-start.hu weboldalon. (Diákigazolvánnyal és közalkalmazottaknak kedvezményes jegy váltható.) A vonatok a Déli pályaudvaron indulnak, és Zánkafürdõ állomáson kell leszállni. A legkedvezõbb a 12:35-kor induló vonat, amelyen átszállás nélkül utazhatnak, és 15:26-ra ér az állomásra. 
 • Budapest, Népligettõl Volánbusz járat is indul Zánka gyermekváros állomásra, az utazási idõ kb. 2 óra 40 perc. Információ: www.volanbusz.hu (Diáigazolvánnyal, magyarigazolvánnyal kedvezményes.)
 • Irodánk bérelt buszokat is szervez Budapestrõl az ifjúsági táborig, a bérelt buszos utazás díja 45 EUR/fõ.
 • Az autóval érkezõknek 2000 Ft parkolási díjat kell fizetniük, ha a tábor területén belül szeretnének parkolni. 

A konferenciára való felkészülést segítõ anyagok (A végsõ változat augusztusban lesz elérhetõ):

 1. Proper Preparation for SLC - Néhány jó tanács egy felejthetetlen élményhez, ami MOST kezdõdik (angolul)
 2. SLC Chaperone Prep Letter (pdf) - fontos információk a kísérõ tanároknak (befejezetlen- angolul)
 3. Chaperone Responsibilities (pdf)
 4. SLC Medical Consent Form (pdf) -  minden résztvevõ számára kötelezõ! (angolul)
 5. Train Schedules (pdf)  - vasúti menetrend
 6. Conference Schedule - draft (pdf)  - konferencia idõbeosztása (tervezet)
 7. SLC 2013 Program Book (pdf) - (a tavalyi konferencia programfüzete (angolul)

Helyszín: A korábbi Budapesti helyszín helyett a konferenciát már második éve a Balaton északi partján elhelyezkedõ zánkai  ifjúsági és konferencia központban rendezzük meg. Ez lehetõséget biztosít számunkra, hogy sokkal több iskola és diák felé tudjunk szolgálni egy gyönyörû környezetben, amely kb. 2 órányira van a fõvárostól.Zanka reception

A központ megközelíthetõ Budapestrõl vonattal és volánbusszal is, ami közvetlen a tábor bejárata elõtt tesz le. Azonban meghatározott díj fejében általunk szervezett bérelt buszokkal is lehet utazni.

Online regisztráció: Május 1-én megnyílik a regisztrációs felület. A regisztrációs rendszeren a tavalyi évhez viszonyítva sokat fejlesztettünk.

Kérünk mindenkit, hogy az iskola kódját használja a regisztrációhoz (ami az iskola email címére lett elküldve). Ha már regisztráltak bármilyen konferenciánkra, a korábban használt e-mail címmel és jelszóval be tudnak jelentkezni a regisztrációs oldalra. A regisztrációs lap elsõ oldalán látható az adott országra érvényes részvételi díj, ami magában foglalja a szállást három éjszakára, az összes étkezést szerda vacsorától szombat reggeliig (fõétkezések+"snack"), valamint a konferencia központ létesítményeinek használat.

A konferencia céljai:

- Növekedjünk a Krisztussal való személyes életünkben
- Fedezzük fel és tanuljuk meg jobban használni a bennünk rejlõ vezetõi készségeket, lehetõségeket
- Ismerjük fel Isten útmutatását az életünkre
- Fejlesszük a diákok felé végzett szolgálatunkat
- Erõsítsük a szellemi támogatói hálózatunkat
- Erõsítsük a keresztyén iskoláinkat
- Lépjünk elõre az Isten szolgálatára és a lelki növekedésre való elkötelezettségünkben

 

Események

Nemzetközi Intézményvezetői Konfernciánk az európai és azon túli keresztyén oktatási intézmények vezetőinek biztosít leehtőséget a stratégiai együttműködések kialakítására, szakmai és lelki épülésre... more...

 

 
 

Nemrég hozzáadott cikkek

közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz

„Azon dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz.” A Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége világszerte keresztény pedagógusokat támogat abban, hogy keresztény szemléletük mindinkább megjelenhessen tanításukban, és ezáltal Jézus Krisztushoz vezethessék a fiatalokat.

IELC 2021 - MEGHÍVÓ

Az idei konferencia témájaStratégiai intézményfejlesztési kezdeményezések. Fő előadóink Dr. Larry Taylor, az ACSI elnöke, Dr. Wolfgang Stock, a VEBS német keresztyén iskolaszövetség vezetője, és más kiváló szakemberek.

Diákvezetõ-képzõ Konferencia 2014

szerda 24 szeptember 2014