Az ACSI Europe csapata különleges üzenete és támogatása a COVID-19 járvány idején

Kedves Testvérek!
 
Szeretettel üdvözöljük Önöket az ACSI Európa munkatársai nevében!
 
Nehéz időket élünk. A félelem és bizonytalanság a mindennapok részévé vált. Az új helyzethez való alkalmazkodás sok fáradsággal és feszültséggel jár. Az iskoláknak és pedagógusoknak világszerte kulcsszerepe van gyermekeink biztonságának megőrzésében, bár most új utakat kell találnunk, hogy gondoskodjunk róluk. 
 
KÖSZÖNJÜK elhivatott munkájukat!
 
Tisztában vagyunk vele, hogy az utóbbi hetekben igencsak megsokasodtak a kommunikációs feladatok, de szerettünk volna üzenni tagintézményeinknek és barátainknak, hogy tudassuk: nagyra értékeljük és imádságban hordozzuk Önöket. Bár irodánk épülete zárva tart, otthonunkból igyekszünk a lehetőségekhez mérten folytatni szolgálatunkat. Keressenek minket bátran, ha bármilyen módon segíthetjük munkájukat, vagy imakérést szeretnének megosztani velünk!
 
A járvány idején magyar nyelvű munkatárssal a +36-20-911-0002-es telefonszámon beszélhetnek. E-mailben a szokásos címeken érhetnek el minket. 
 
"A reménység Istene pedig töltsön be titeket a hitben teljes örömmel és békességgel, hogy bővölködjetek a reménységben a Szentlélek ereje által." (Róma 15.13)
 
Önökkel együtt szolgálva a reménység Istenét:
 
Az ACSI Európa csapata

 

Staff Pic 2019 11 22