The International Educational Leadership Conference

March 2-5, 2022, Hungary

IELC 2022

Az ACSI Nemzetközi Intézményvezetői Konferenciájára (IELC) egész Európából és azon túlról is várjuk a keresztyén oktatási intézmények vezetőit. Kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatok kialakítására, bővítésére, megerősítésére, és a közös épülésre. Konferenciánk témája: "Közösségépítő vezetés:  a keresztyén intézményvezetők szerepe a nehéz időkben". A 2015-ös IELC konferencián 40 országból fogadtunk résztvevőket. Nagy áldás számunkra, hogy részt vehetünk a minőségi keresztyén oktatás globális előmozdításában.

arrows 147752 640

Regisztráció - Zarva

ielc 2019

Helyszín: Budapest, Mercure/Ibis Budapest Castle Hill***

 • Szállodai szobák foglalhatók, vagy bejáróként is részt lehet venni a rendezvényen.
 • Virtuális részvétel is lehetséges.
 • COVID beutazási feltételek külföldről érkezőknek: oltási/gyógyultsági igazolás vagy negatív PCR teszt. Részletek: https://reopen.europa.eu/en/map/HUN/7011 Magyarországról érkezőknek jelenleg nincs korlátozás. 
 • A szállást a résztvevők önállóan foglalják, preferenciáiknak megfelelően a konferencia helyszínén vagy máshol. A konferencia helyszínén (Mercure Budapest Castle Hill ) a kedvezményes áron foglalhatók szobák, kedvezménykód: ACSI. Foglalás az alábbi linkeken:

Konferencia célok:

 • A keresztyén oktatás globális jövőképének előmozdítása
 • A keresztyén intézményvezetők közötti kapcsolatépítés bátorítása
 • A keresztyén intézmények közötti partneri kapcsolatok kialakulásának előmozdítása
 • A résztvevők szakmai fejlődésének előmozdítása előadások és szemináriumok segítségével

 

A programról:

 • Különböző országokból hívunk meg előadókat.
 • A szemináriumi blokkokban több témakörből választhatnak a résztvevők. A szemináriumokat keresztyén oktatás terén tapasztalt szakemberek tartják. 
 • A személyes részvétel lehetővé teszi a résztvevők hatékonyabb kapcsolatépítését, erre a programban külön időblokkokat szánunk. A résztvevőknek lehetőségük lesz intézményük bemutatására a kiállítói blokkban, amikor intézményük tájékoztató anyagait kiállít asztalokon mutathatják be a többieknek.  
 • A programvázlatot hamarosan közzétesszük.
 • Az előadásokon és blokkonként egy szemináriumi témában fejhallgatós szinkrontolmácsolást magyar nyelvre biztosítunk. Ezzel együtt javasoljuk, hogy hozzanak magukkal angolul tudó kollégát, a többi intézményvezetővel történő kapcsolatépítés megkönnyítésére.  

 

Fő előadók:

ucu james kennedy 0IJames C. Kennedy 2015 óta az Utrechti Főiskola és Egyetem vezetője. Kennedy 1963-ban született az Egyesült Államokban, történelemből szerzett diplomát. 2003 óta Hollandiában él, ahol először az amszterdami VU Egyetemen tanított modernkori történelmet. 1997-2003-ig a Hope Főiskola A.C. Van Raalte Intézetében tanított európai történelmet Michigan államban. 2007-től az Amszterdami Egyetem történész pforesszoraként több kutatásban is rtészt vett, többek között a II. Világháború után Hollandiába bevándorolt új állampolgári csoportok és lakosok fogadtatását vizsgálta. 

  

Portret LiviuLiviu Căprar 1962-ben született Romániában. A kommunizmus alatt keresztyénként kirekesztéssel kellett szembenéznie. A rendszerváltáskor a bukaresti Logos Baptista Gimnázium alapítója és igazgatója lett. Emellett 15 éven át egy gyülekezet lelkipásztoraként is szolgált, és a gimnáziumban hittanórákat tartott. 2009-ben a Philadelphia Keresztyén Egyetem németországi Kandernbe kihelyezett programjának keretében pedagógiai mesterdiplomát szerzett. Gyakran részt vesz a román Oktatási minisztérium munkájában, tantervfejlesztésben és pedagógusi vizsgaanyagok kidolgozásában működik közre. Az EurEca (European Educators’ Christian Association) vezető titkára, és az ACSI oktatási tanácsadója Romániában. Feleségével, Emával két lányuk van, a 30 éves Medy, aki már férjnél van, és a 18 éves Dorothy. 

 

steve beegooSteve Beegoo több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik intézményvezetés terén. Állami, többféle egyházi és magánintézményekben, általános és speciális iskolákban is dolgozott tanárként és vezetőként. Keresztyénként és háromgyermekes édesapaként mély elhivatottságot érez a gyerekek és fiatalok nevelésére, fejlesztésére, képességeik kibontakoztatására. Jelenleg az Egyesült Királyságban működő Christian Concern nevű szervezet oktatási vezetője, és a Christian Schools Trust iskolaszövetség vezérigazgatója

 

Az ACSI Keresztyén Intézményfejlesztési Platformja (CSIP)

Az ACSI elkötelezett a keresztyén intézmények magas oktatási és lelki színvonalának előmozdítása iránt. Az európai keresztyén oktatási intézmények kötelesek megfelelni a hazájuk által előírt minőségbiztosítási követelményeknek, ugyanakkor ezek az intézmény lelki jellegzetességeire nem térnek ki.

Erre a szükségletre válaszolva kifejlesztettünk egy többnyelvű eszközt az intézményi közösségek erősségeinek és fejlesztendő területeinek azonosítására, az intézményi közösségek épülésének szolgálatában, amely stratégiai szakmai támogatásra és az ACSI tagintézmények és partnerszervezetek együttműködésére épül. Célunk, hogy elősegítsük a keresztyén intézmények hatékonyabb működését azáltal, hogy megosztják egymással elképzeléseiket, és megvalósítják azokat a tanulás és tanítás folyamatában. További információ: ITT.

world mapIELC

 

Intézményi partnerkapcsolatok előmozdítása:

 • A konferencia programjának része, hogy a résztvevőknek alkalmat biztosítunk más intézményvezetők megismerésére és a kapcsolatfelvételre.
 • Minden résztvevőt bátorítunk, hogy előzetesen gondolkozzanak el rajta, hogyan működhetnének együtt más országok keresztyén oktatási intézményeivel, a diákok és pedagógusok kölcsönös épülésére. A partneri együttműködés kezdeményezésének leghatékonyabb módja, ha fel tudjuk sorolni, mi mit tudunk nyújtani az együttműködés keretében. 

 

Konferencia díjak: 

A feltüntetett részvételi díjak a szállást nem tartalmazzák. Biztosítani fogunk egy linket, amelyen a konferencia helyszínéül szolgáló hotelben megszállni kívánó jelentkezők lefoglalhatják szállásukat, amelynek költségét közvetlenül a szállodának fizetik majd (kétágyas szoba: 40 EUR/fő/éjtől, egyágyas szoba 70 EUR/fő/éjtől foglalható, az ár a reggelit tartalmazza). "Bejáró" részvétel is lehetséges azoknak, akik környékbeliek, vagy szállásukat máshogy kívánják megoldani. 

 

Intézményi tagság nélkül

Nemzetközi és nyugat-európai tagintézmények

Magyar és kelet-európai tagintézmények

Személyes részvétel, szállás nélkül

350 EUR / fő

250 EUR / fő

170 EUR* / fő

Online részvétel (csak angol nyelven)

140 EUR / fő

100 EUR / fő

40 EUR* / fő

* *Támogatott részvételi díjak.

A díjak tartalmazzák a részvétel, a szinkrontolmácsolás és a konferencia anyagok költségei mellett a következőket: délelőtti és délutáni kávészünet, első este svédasztalos vacsora, további napokon svédasztalos ebéd, digitális anyagok.

Az online részvétel lehetőségét azoknak ajánljuk, akik nem tudnak a helyszínre utazni. Az online résztvevők élőben meghallgathatják a fő előadásokat és szemináriumi blokkokként az úgynevezett szuperszemináriumot, online beszélgetésekben vehetnek részt, kapcsolatot teremthetnek más résztvevőkkel, és hozzáférnek a digitális konferencia anyagokhoz. Tolmácsolást online részvétel esetén nem tudunk biztosítani.

Ha egy intézményből legalább 5 fő érkezik, 5% kedvezményt adunk a részvételi díjból. Kérjük, ezt a regisztráció közlemény rovatában jelezzék. 

A magyar résztvevők a díjat forintban fizethetik be, kérésre előzetesen díjbekérőt küldünk (kérjük, a közlemény rovatban jelezzék). Az Euróban megadott díjakat az aktuális napi MNB középárfolyamon számítjuk át forintba, kérjük, hogy díjbekérő nélküli utalás esetén hasonlóképpen járjanak el. 

 

Kérdés esetén írjanak az anna_kenyeres@acsi.org e-mail címre, vagy hívják a 06-20-911-0002 telefonszámot. 

 

Fizetési és lemondási feltételek:

 • Fizetési határidő: 2022. január 30.
 • Fizetni bankkártyával vagy átutalással lehet. Kérjük, a magyar székhelyű intézmények forintban fizessenek (lásd fentebb).
 • Lemondási feltételek hamarosan.
 • Amennyiben a Coviddal kapcsolatos rendeleti megszorítások miatt a rendezvény személyes részvétellel nem tartható meg, online formában kerül megrendezésre, az ennek emgfelelő részvételi díjakkal.

 

 

Események

Nemzetközi Intézményvezetői Konfernciánk az európai és azon túli keresztyén oktatási intézmények vezetőinek biztosít leehtőséget a stratégiai együttműködések kialakítására, szakmai és lelki épülésre... more...

 

 
 

Nemrég hozzáadott cikkek

közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz

„Azon dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz.” A Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége világszerte keresztény pedagógusokat támogat abban, hogy keresztény szemléletük mindinkább megjelenhessen tanításukban, és ezáltal Jézus Krisztushoz vezethessék a fiatalokat.

IELC 2021 - MEGHÍVÓ

Az idei konferencia témájaStratégiai intézményfejlesztési kezdeményezések. Fő előadóink Dr. Larry Taylor, az ACSI elnöke, Dr. Wolfgang Stock, a VEBS német keresztyén iskolaszövetség vezetője, és más kiváló szakemberek.

IELC 2022, Budapest

szerda 2 március 2022 to péntek 4 március 2022