Keresztyén Intézményfejlesztési Platform

A Keresztyén Intézményfejlesztési Platform (CSIP) olyan közösség, amelyben az ACSI tagintézmények értékelhetik saját előrehaladásukat, stratégiai célokat tűzhetnek ki, és más intézményekkel együttműködve fejlődhetnek, melynek során az oktatás keresztyén szemléletének alapjaira építenek.  

login  

 Bejelentkezés a CSIP rendszerbe

 

Hogyan növekedhetünk és tanulhatunk együtt?

  • Az intézményvezetők gyakran megkérdezik, hogy más országokhoz képest milyen az ő intézményük. Segíteni szeretnénk a kérdés megválaszolásában, de nem az egyes intézmények egymáshoz méricskélésével, hanem azáltal, hogy segítünk azonosítani azokat a területeket, amelyek több figyelmet igényelnek, miközben az intézmények a Krisztus-központú oktatás megvalósítására törekszenek. 
  • Minden intézmény egyedi és mind a növekedés és fejlődés hosszú útját járja. Segítünk, hogy a CSIP önértékelési rendszer használatával stratégiai fejlődési célokat tudjanak kitűzni maguk elé, és ennek során meríthessenek az ACSI tagintézményeket tömörítő globális közösség tapasztalataiból.  
  • A növekedés hatékony támogatásához elengedhetetlen, hogy az intézmények egy közösség tagjaiként támogassák egymást. A CSIP rendszere egy olyan környezetet teremt, amely bátorítja az intézményeket, hogy megosszák egymással tapasztalataikat és erősségeik által másokat is építhessenek.