Proiecte de colaborare internațională pentru școlile creștinecollaborate

Cursul online bazat pe sistemul Moodle se adresează dascălilor pentru a-i ajuta să faciliteze relațiile de colaborare internațională între profesori și între elevi. Cursul online oferă instruire metodologică de înaltă calitate combinată cu integrarea biblică, folosind învățarea bazată pe proiect.

Înscrieți-vă acum pentru cursul online! (Numai în limba engleză)

Cursul ACSI online – Descrierea programului

Școlile membre ACSI din Europa doresc să dezvolte și să ofere proiecte de colaborare internațională pentru elevii lor. ACSI facilitează această inițiativă cu următoarele scopuri:

  • Să asigure oportunități de colaborare internațională pentru profesori și elevi (oferind reduceri școlilor membre ACSI)
  • Să asiste dascălii în implementarea integrării biblice în materiile de studiu din școlile lor pentru a facilita formarea caracterului și dezvoltarea spirituală a elevilor lor
  • Să învețe cum să elaboreze proiecte eficiente pentru Învățarea Bazată pe Proiect
  • Să dezvolte în elevi deprinderi de învățare specifice secolului 21 (colaborare, gândire critică, creativitate și comunicare)

 

Pentru a împlini această nevoie, ACSI Europa oferă un curs (pe sistem Moodle) pentru profesori. Acest curs online oferă instruire metodologică de calitate combinată cu integrare boblică folosind Învățarea Bazată pe Proiect. Participanții la curs intră în parteneriat unii cu alții pentru dezvoltarea unui proiect, care constituie parte din sarcinile de realizat pentru curs. Aceste proiecte de colaborare relaționate cu materia de studiu vor fi apoi implementate de către elevii lor.

 collaborative2

-- Dacă doriți mai multe informații vă îndemnăm să îi scrieți lui Laci Demeter la adresa Laci_Demeter@acsi.org