Ca și o asociație dedicată pentru întărirea școlii voastre creștine, dorința noastră este să vă ajutăm să răspundeți la cele mai importante întrebări ale voastre:  

  1. Cum putem implementa o filosofie și un model de educație creștină care pregătește elevii din punct de vedere academic și îi inspiră să devină urmași devotați ai lui Isus Hristos?
  2. Cum putem îndeplini și depăși standardele educaționale, cerințele cu privire la curriculum și preocupările din domeniul legislativ ale comunității noastre fiind în același timp adevărați creștini în abordarea pe care o acordăm educației?
  3. Cum putem colabora cu alte școli și organizații creștine din regiunea noastră pentru sprijin reciproc și încurajarea performanțelor elevilor?
  4. Cum ne putem ruga unii pentru alții și să ne bucurăm de adevărată părtășie în comunitatea creștină mondială pentru gloria lui Dumnezeu și îndeplinind rolul nostru pentru scopul Lui suprem?

 

Pentru a răspunde acestor întrebări, oferim servicii, publicații și evenimente tuturor școlilor membre. Dacă aveți o nevoie specifică, vă rugăm să ne contactați în mod direct și vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă sluji pe voi și școala voastră.

Membralitatea școlilor

Sunteți invitați să vă alăturați la ACSI ca școală membră. Acest lucru vă permite accesul la toate serviciile noastre, inclusiv vizite în școli, evenimente de formare a profesorilor, publicații și conferințe. Școlile noastre membre beneficiază de asemenea de reducere atunci când înregistrează directorii și profesorii la conferințele organizate de ACSI. Aceste școli sunt listate în broșura școlilor membre și au posibilitatea de iniția relații cu alte școli membre, prin sistemul nostru, oferind rugăciune, sprijin profesional și încurajare. Aflați mai multe aici

Membralitate individuală

  1. Conturi de utilizator pentru școlile membre: vă va oferi o comunicare despre evenimentele și serviciile ACSI Europe, inclusiv oportunitățile de învățare online și colaborarea. De asemenea, aveți acces la reducerile pentru conferințe și formare. ASIGURAȚI-VĂ CĂ UTILIZAȚI CODUL SĂNĂTĂȚII dvs. atunci când creați un cont astfel încât contul dvs. personal să fie conectat la statutul de membru al școlii.
  2. Conturi pentru utilizatorii care nu sunt conectați la școlile membre: Sunteți invitat să creați un cont personal gratuit pe acest site web. Acest lucru vă va oferi o comunicare despre evenimentele și serviciile ACSI Europe, inclusiv oportunități de învățare și colaborare online.