Evenimente de conducere școlară în 2020

ACSI Europe evaluează nevoile școlilor membre pentru a oferi cele mai eficiente servicii și evenimente pentru anul care vine.

Vă rugăm să citiți mai multe informații aici. (in engleza)

 

consultation

Există evenimente în zona dvs. care ar putea beneficia de parteneriatul sau participarea ACSI? Aveți nevoi speciale la școala dvs. pe care vă putem ajuta să le abordați? Poți lucra cu alte școli din zona ta pentru a planifica o zi de dezvoltare profesională? Vă rugăm să luați doar 2 minute pentru a răspunde la aceste întrebări și vă vom contacta pentru mai multe detalii.

 

ACSI Europe colaborează cu organizații partenere pentru a dezvolta programe coordonate care vor fi enumerate aici pe măsură ce vor deveni disponibile.

  • ECCEN 2020 - 4-6 martie 2020, Apeldoorn, Olanda

 

 

 

 


 

 

Evenimente

Biblical leadership demands a solid foundation on truth and grace in a world that has no clear understanding of these terms. Our students must be able to live out truth and grace in their personal... more...

 

Înregistrarea participanților

Datele participanților


Numele de familie
Prenume
Email
Pachet de conferințe:

Date școlare


Lucrați într-o școală membră ACSI?
Numele școlii sau al asociației
Cod școlar ACSI
Țara
Consultați Politica de protecție a datelor ACSI Europa
Rețineți că înregistrarea dvs. pentru această conferință înseamnă că:
  1. Primiți e-mailuri legate de conferințe de la noi care au condus până la și în timpul conferinței./ Primiți e-mailuri legate de organizarea și desfășurarea conferinței
  2. Adăugați-vă la platforma noastră Moodle pentru crearea de rețele online cu alți participanți la conferință./ Veți fi adăugați pe platforma noastră Moodle
  3. Veți fi adăugați la lista noastră de contacte pentru a primi informații despre evenimente similare în viitor. (Vă puteți dezabona sau puteți edita setările contului dvs. în orice moment.)

 

Articole adăugate recent

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine

Platforma de îmbunătățire a școlii creștine inițiată de ACSI (CSIP) este o comunitate în care școlile membre ACSI se implică în auto-evaluare, definirea obiectivelor strategice și contribuie la dezvoltarea strategică în parteneriat cu alte școli în demersul de implementare a viziunii creștine a educației.

Invitație IELC 2021

Tema pentru acest an este „Inițiative strategice pentru îmbunătățirea școlii” și va fi prezentată de Dr. Larry Taylor, președinte ACSI, Dr. Wolfgang Stock, CEO din partea VEBS, precum și alți vorbitori cu înaltă calificare și lideri din diferite școli, în cadrul diverselor sesiuni din program.

Evenimente de conducere școlară în 2020

miercuri 1 ianuarie 2020