MEGJELENT...

Már ismét kapható egyik legkeresettebb kiadványunk, átdolgozott és kibõvített tartalommal!

 

 

Harro Van Brummelen: ISTENNEL AZ OSZTÁLYTEREMBEN - Keresztyén tanulási és tanítási módszerek

Már ismét kapható egyik legkeresettebb kiadványunk, átdolgozott és kibõvített tartalommal!

Istennel az osztályteremben

Méret: 150x220 mm

Terjedelem: 290 oldal

Ára: 1800 Ft

Tagintézményeknek: 1500 Ft

A könyv átfogó képet ad a tanulásról és a tanításról. Bemutatja a tanítás közismert megközelítéseit, és felvázol egy keresztyén alternatívát. Kidolgozza a keresztyén emberképre épülõ tanulási modellt. A könyv segítséget kíván nyújtani az aktív, és a jövendõbeli keresztyén tanárok részére gyakorlati és elméleti területeken egyaránt. Felhasználható egyetemeken, fõiskolákon neveléselméleti jegyzetként vagy például keresztyén iskolákban tantestületi értekezletek, továbbképzések anyagaként.

Harro Van Brummelen jelentõsen kibõvítette és átdolgozta népszerû, a keresztyén pedagógusok számára alapmûnek is tekinthetõ könyvének elsõ kiadását. Így még átfogóbban, korunk új kihívásait figyelembe véve mutatja be a keresztyén oktatás legfontosabb jellemzõit. Teljesen új fejezetet szentelt a világi iskolában keresztyén pedagógusként végzett munka sajátos kihívásainak.

Azoknak is ajánljuk az új kiadás elolvasását, akik az elsõ kiadást már jól ismerik.

A könyvbe bepillantást nyújt az alábbi minta fejezet.

Kiadványainkról további információ és megrendelés.

IELC 2024-es jelentés

Az IELC 2024 áldott és elsöprő esemény volt, tele tudással, áldásokkal, igazságossággal és Isten szeretetével. számomra ez egy szükséges esemény volt, hogy lelkileg és szakmailag felnőjek.

közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz

„Azon dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az iskolákat Istenhez és egymáshoz.” A Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége világszerte keresztény pedagógusokat támogat abban, hogy keresztény szemléletük mindinkább megjelenhessen tanításukban, és ezáltal Jézus Krisztushoz vezethessék a fiatalokat.

IELC 2021 - MEGHÍVÓ

Az idei konferencia témájaStratégiai intézményfejlesztési kezdeményezések. Fő előadóink Dr. Larry Taylor, az ACSI elnöke, Dr. Wolfgang Stock, a VEBS német keresztyén iskolaszövetség vezetője, és más kiváló szakemberek.

Keresztyén intézményfejlesztés

Az ACSI Keresztyén Intézményfejlesztési Platformja (CSIP) egy olyan közösség, amelyben az ACSI tagintézményei értékelhetik saját előrehaladásukat, egymással együttműködve stratégiai célokat tűzhetnek ki, és az oktatás keresztyén szemléletéből kiindulva segíthetik egymást a stratégiai fejlődésben.